Безплатен Софтуер
 
Нов Софтуер
Dec.02
Downloads
FileAdobe Reader 10.1.1
Dec.02
Downloads
FileFresh UI 8.78
Dec.02
Downloads
FileBurn4Free 5.8.0.0
Dec.02
Downloads
FileAd-Aware Free 9.6
Dec.02
Downloads
FileAdvanced SystemCare 5.0.0.158 Final
Dec.02
Downloads
FileCDBurnerXP 4.3.9.2809
Dec.02
Downloads
Fileavast! 6.0.1367 Final
Dec.02
Downloads
FileDAEMON Tools Lite 4.45.1.0236
Dec.02
Downloads
FileBitComet 1.30 Final
Dec.02
Downloads
FileDriver Magician 3.62
МЕНЮ - НОВИНИ
Новини
Файлове arrow Новини arrow Сигурност
Сигурност

Microsoft Malicious Software Removal Tool 1.17 Печат Е-мейл
21 June 2006
Microsoft Malicious Software Removal Tool 1.17 Инструмента Microsoft Malicious Software Removal проверява вашият компютър за инфекции от специфичен, широко разпространен "злонамерен" софтуер (включва Blaster, Sasser, и Mydoom) и помага същия да бъде премахнат ако бъде открит.
Този инструмент ще ви помогне да премахнете злонамерения код от заразените системи. Тъй като компютрите могат да работят нормално дори и когато са заразени, Microsoft ви съветва да използвате този инструмент дори и когато компютърът ви работи нормално.
За да сте напълно спокойни, Microsoft съветва да използвате и допълнителен, редовно обновяващ се антивирусен софтуер, който да ви предпази от другите вредители, които продукта на Microsoft не може да открие. Съчетани заедно двата продукта изграждат една солидна и надеждна защита.
 Download Microsoft Malicious Software Removal Tool 3.22
Име на файла:Microsoft Malicious Software Removal Tool 3.22 (Details)
Разширение:exe
Размер на файла:8.99MB
Разширение:
Лиценз:freeware
ОС:Win 2000/XP/Vista/7
Официален сайт:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?amp;displaylang=en&familyid=ad724ae0-e72d-4f54-9ab3-75b8eb148356&displaylang=en
Сваляния:2176
Рейтинг: (0 Votes)
Your Vote:
 
XP-Antispy 3.96-1 Печат Е-мейл
20 June 2006
XP-Antispy 3.96-1XP-AntiSpy е удобство което ви позволява да изключите някои вградени опции за идентификация и обновления (updates) в Windows XP.
Например има услуга в WindowsXP наречена `Automatic Updates`. Не е много ясно каква информация трансферира тази програма от вашия компютър към други машини в интернет, особено към тези на Microsoft.
Ако желаете можете да изключите тези функции ръчно, като маркирате или отмаркирвате  определени полета. Това ще ви отнеме приблизително половин час. Но защо да го правите когато малкия XP-AntiSpy ще го направи за минута.
XP-AntiSpy е тестван от много потребители и е одобрен като програма която може да изключи всички познати "подозрителни" функции на Windows XP.

Какво ново в тази версия:
 • Ограничение на връзките може да се добави на 64  битови системи.
 • Добавени настройки
 • Забрана на анонимен достъп до мрежата.
 • Забрана на така нареченото "network crawling"
 • Позволява да деинсталирате Windows Mediaplayer
 • Изключва функцията Индексиране
 • Изключва WGA проверката при стартиране
 • Поправени са някои малки бъгчета и грешки.
 Download xp-AntiSpy 3.97.11
Име на файла:xp-AntiSpy 3.97.11 (Details)
Разширение:exe
Размер на файла:429KB
Разширение:
Лиценз:freeware
ОС:Windows XP
Официален сайт:http://xp-antispy.org/
Сваляния:869
Рейтинг: (0 Votes)
Your Vote:
 
AutoPatcher x64 June 2006 Beta FULL Печат Е-мейл
18 June 2006
AutoPatcher x64 June 2006 Beta FULLКолко често преинсталирате Windows-а си? Блокиране, вируси, или дори преинсталиране компютрите на други хора. Или просто си представете как сваляте обновленията от сайта на Майкрософт, едно по едно губейки ценно време.
AutoPatcher XP е инсталационен пакет, който е създаден с цел да обнови вашата Windows XP система бързо и лесно. Този пакет за обновяване притежава  GUI и и може да бъде пригоден да се инсталират само обновления които вие искате.
AutoPatcher е голяма колекция от кръпки за Windows, адони и фиксации на регистрите, които ви дават душевно спокойствие, след като знаете, че вашата система е обновена и защитена. Така че ако искате да спите спокойно, ще трябва да си изтеглите този пакет.
Тази разработка е изцяло базирана на новата версия AutoPatcher 6.0 beta. По принцип AutoPatcher x64 е предназначен за Windows XP x64 и Windows 2003 Server x64, но той ще работи и на всички английски версии на Windows, като ще показва единствено обновленията, които подхождат на операционната ви система.
 
AVG AntiVirus Free 7.1.394a763 Печат Е-мейл
18 June 2006
AVG AntiVirus Free 7.1.394a763 AVG Anti-Virus е антивирусен софтуер за защита на персонални компютри, локални мрежи и сървъри. Той е изключително ефективен при откриването на всички опасни вируси, червеи, троянски коне и високорискови adware и spyware приложения. Антивирусната програма е разработена за компютри с Windows 98/ME/2000/XP/NT/2003, Linux и 64-битови Windows системи. Особено популярна е версията с Огнена Стена (Firewall).
Отличителни черти на продукта:
 • Функционираща система за автоматично обновяване
 • AVG местен защитник, който предлага защита в реално време за отворените програми и файлове
 • AVG е-мейл скенер, който защитава вашата електронна поща
 • AVG произволно сканиране, което позволява на потребителите да приспособяват сканирането на компютъра по тяхно желание и нужди
 • Безплатно обновяване на базата с вирусните дефиниции
 • AVG склад за вируси за лесното управление на заразените файлове
Моля, забележете, че каквато и да е предишна версия на AVG Free ще бъде деинсталирана автоматично по време на инсталацията на новият AVG Free. Безплатното издание на AVG е за частна употребан, некомерсиалена, само за един домашен компютър.
 Download AVG Anti-Virus Free 2011 1392a3812
Име на файла:AVG Anti-Virus Free 2011 1392a3812 (Details)
Разширение:exe
Размер на файла:4.09MB
Разширение:
Лиценз:freeware
ОС:Win 2000/XP/Vista/7
Официален сайт:http://free.grisoft.com/freeweb.php
Сваляния:7245
Рейтинг: (0 Votes)
Your Vote:
 
Ad-Aware SE Personal Edition v1.06 Печат Е-мейл
13 June 2006
Ad-Aware SE Personal Edition v1.06Независимо дали вече притежавате Ad-Aware или го  пробвате за първи път, най-новата версия на този безплатен инструмент за отстраняване на spyware е  необходим компонент за която и да Windows базирана операционна система.
Много от нас знаят, че Ad-Aware изкоренява вредители като adware и spyware .
Този инструмент сканира вашата система - включително и преносими носители за информация, като дискове и дискети - за най разпространените и опасни видове на  spyware и безопасно отстранява вредния софтуер. Програмата открива малки вредители, като Adware, Aureate/Radiate, OnFlow, Comet-Cursor, Cydoor, Doubleclick, EverAd, Flyswat, OnFlow, TimeSink 5.0, и други.
Тази най-нова версия ви позволява да сканирате вашият диск по-бързо, използвайки по-малко процесорни ресурси.
Известно е, че spyware са малки програмки, които са вградени в по-големи приложения, за да предоставят важна информация на рекламни агенти. Тези шпионски приложения, идват с някои от платените и безплатни програми, защото за голямо нещастие, това е един от малкото начини, софтуерните разработчици да си плащат сметките. Ако не сте съгласни с този метод и се безпокоите за вашата неприкосновеност и сигурност, то определено трябва да си свалите Ad-Aware.
 Download Ad-Aware Free 9.6
Име на файла:Ad-Aware Free 9.6 (Details)
Разширение:exe
Размер на файла:11.53 MB
Разширение:
Лиценз:freeware
ОС:Win 2000/XP/Vista/7
Официален сайт:http://www.lavasoft.de/
Сваляния:16061
Рейтинг: (0 Votes)
Your Vote:
 
avast! Virus Cleaner 1.0.209 Печат Е-мейл
12 June 2006
avast! Virus Cleaner 1.0.209 Virus Cleaner е безплатен инструмент, който ще ви помогне да премахнете различни вирусни инфекции и червеи от вашият компютър, но той не е заместител на антивирусната програма!
Когато вашият компютър е инфектиран от вирус или червей, той най-често е планиран да се стартира автоматично със самото стартиране на вашата операционна система; някои от тях дори се регистрират сами за да бъдат стартирани  заедно със някое приложение, когато то бъде пуснато.
Премахването на вредителите, не е толкова просто като изтриването - след изтриването на заразеният файлът, операционна система може да не е успее да стартира вашите приложения (като Internet Explorer например). За правилното премахване на червеите от вашата система, най-често е нужно да се правят поправки във регистрите, като например да се изтрият линковете от вашето старт меню и т.н.
Virus Cleaner  идва - той ще намери и премахне  червеите от вашият компютър, ще се погрижи за фиксирането на регистрите и старт менюто, за да сте сигурни, че вашата система ще работи, както трябва и след дезинфекцията.
Много червеи - когато се активират - създават допълнителни работещи файлове на вашият твърд диск. Въпреки това тези файлове, когато са сами  са безвредни, но са безполезни и  не трябва да бъдат там.
 Download avast! Virus Cleaner 1.0.211
Име на файла:avast! Virus Cleaner 1.0.211 (Details)
Разширение:exe
Размер на файла:3.99MB
Разширение:
Лиценз:freeware
ОС:Win 9x/ME/NT/2K/XP
Официален сайт:http://www.avast.com/
Сваляния:2547
Рейтинг: (0 Votes)
Your Vote:
 
Spybot - Search and Destroy v1.4 Печат Е-мейл
12 June 2006
Spybot - Search and Destroy v1.4Spybot - Search & Destroy може да открие и премахне множество от adware файлове и модули от вашият компютър. Spybot също може заличава стъпките ви в интернет от ваяшата система, това е особено полезно ако споделяте вашия компютър с други потребители. Модули, които са избрани за отстраняване могат да бъдат изпратени направо към вградената "пила за файлове" (file shredder), подсигурявайки цялостното елиминиране на файла от вашата система.
За напреднали потребители, този софтуер позволява да фиксират регистърни несъвместимости отнасящи се за adware и злонамерени софтуерни инсталации. Удобното онлайн обновяване гарантира, че Spybot винаги има най актуалните и цялостни списъци на adware, dialers, и другите неканени системни нарушители.
 Download SpyBot - Search & Destroy 1.6.2.46
Име на файла:SpyBot - Search & Destroy 1.6.2.46 (Details)
Разширение:
Размер на файла:15.6MB
Разширение:
Лиценз:freeware
ОС:Win 9x/ME/2K/NT/XP
Официален сайт:http://spybot.safer-networking.de/
Сваляния:2606
Рейтинг: (0 Votes)
Your Vote:
 
<< Първа < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Последна >>

Най - Сваляно
Dec.26
Downloads
File iconBS.Player 2.57 Build 1051 Final
567622
Dec.02
Downloads
File iconDAEMON Tools Lite 4.45.1.0236
475459
Dec.02
Downloads
File iconBitComet 1.30 Final
300164
Jul.30
Downloads
File iconGoogle Earth 6.0.3.2197 Final
236687
Jul.29
Downloads
File iconMicrosoft Office 2010 Service Pack 1
119182
Jun.12
Downloads
File iconDirectX 9.29.1962 Redistributable (June 2010)
116856
Jul.26
Downloads
File iconWinamp 5.621 Build 3173 Final
116832
Dec.02
Downloads
File iconavast! 6.0.1367 Final
68314
Sep.15
Downloads
File iconMedia Player Classic 6.4.9.1
63796
Dec.02
Downloads
File iconCCleaner 3.13.1600
59819
Социални профили
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
Общо Сваляния
2941580